За мен – Арам Агопян

За мен Арам Агопян

Кой съм аз?

Казвам се Арам Агопян и от 2005 година се занимавам с графичен дизайн, уеб дизайн и предпечат. В процеса на моята работа разбрах, че дизайнът може да бъде не само грамотно направен, но и създаден с любов. И най-важното – дизайнът може и трябва да бъде красив и удобен.

Обичам работата си и развивам с интерес уменията си. Чувствам се щастливец, че мога да правя това, което ми харесва. Уча се от най-добрите, но съм запазил и своята индивидуалност. Професионализмът за мен е не само дипломата, нивото на комуникация и стилния костюм, а и качеството на работата ми. А това може да се види от моето портфолио.

Какво умея?

Занимавам се с широк диапазон от дейности в областта на предпечатната подготовка, графичния и уеб дизайн. Това, с което печеля доверието на своите клиенти, е изработването на цялостни проекти – от създаването на идеята до печата. Обичам да работя върху изграждането на цялостната визия на клиента, а не просто върху задачи на парче.

В своята работа прилагам принципите на съвременния уеб и графичен дизайн – балансираност, акцент и удобство на възприятието. Умея да подчертавам значимостта и важността на елементите, характерни за вашия бизнес и да поставям правилните акценти при създаване на вашата уеб страница или изработването на уникален дизайн на вашите рекламни продукти.

Водещи за мен са творчеството и индивидуалният подход. Стремя се да разбирам целите на клиентите си, за да намеря оптималното за тях решение, позволяващо по-добри резултати на пазара. Бягам от шаблоните и скуката, като целя предоставянето едновременно на практичен и впечатляващ продукт.

Защо да изберете мен?

Защо да изберете мен?

  • залагам на професионализма и прецизността в работата си;
  • целя изграждането на доверие в клиентите си чрез предоставянето на качествен продукт или услуга;
  • прилагам индивидуален подход и се стремя към дългосрочно сътрудничество;
  • гарантирам точност и коректност;
  • спестявам време и средства, предоставяйки цялостна услуга по дизайн, предпечат и печат.

Свържете се с мен! Ще се радвам да ви бъда полезен.