Услуги

За мен всяка поръчка е уникална, също както е неповторим всеки клиент и съм насреща да обсъдим вашия избор. Аз ви предлагам изключителни дизайнерски услуги – създаване на уникален стил, вплетен във всеки елемент от дизайна.

Услугите ми включват:

Графичен дизайн и предпечатГрафичен дизайн и предпечат

– пълен комплект от услуги по изработването на продуктите на вашата печатна реклама – визитки, листовки, флаери, брошури, календари и пр. Графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат. На вас няма да ви се налага да ходите другаде за различните услуги – просто ми възлагате изготвянето на вашия рекламен продукт и го получавате в готов вид.


Изработване на цялостна фирмена идентичност и стил, включващи фирмено лого, корпоративна цветова гама, шрифтове, уеб сайт, визитки, бланки и други рекламни материали, представящи вашия бизнес по уникален и неповторим начин.Цялостна фирмена идентичност


Външната рекламаИзработване на продукти на външната реклама – един специфичен дял на рекламните продукти, в които имам натрупан сериозен опит. Това включва банери, билбордове, табели, плакати, надписи и др.


Кутии и опаковкиКутии и опаковки – проектиране, оразмеряване, разкрояване, печат и рязане на опаковъчни продукти. Тук е важна точността и умението да се направи дизайн, който да бъде функционален, естетичен и практичен. Смея да твърдя, че моите умения съчетават всички тези изисквания.


Уеб дизайнУеб дизайн
– проектиране и изработване на уеб сайт, разработване на стилистично решение за вашия уеб сайт, редизайн на съществуващ уеб сайт. Вашият уеб сайт е вашето лице пред света. Аз мога да ви помогна да го направим лесно разпознаваемо!