Бизнес тефтери

Фирмени бележници и тефтери

Бележник или тефтер – това е удобен продукт с много страници, предназначен за записки, бележки, чиито листи може да бъдат прикрепени чрез спирала, лепило или телчета. Изработката на фирмен бележник много успешно се прилага при налагането на корпоративната, фирмена идентичност.

Използването му е разнообразно – може да бъде изработен под формата на евтин сувенир, предназначен за раздаване при изложения, семинари, пресконференции. По-скъпите варианти предвиждат производство върху дизайнерска хартия с помощта на различни опции за следпечатна обработка – щампиране, гланциране и др.

Фирменият бележник може да служи като инструмент за ежедневната работа на служителите. Най-често срещаните формати бележници са А6, А5, А4. Те са удобни и компактни. Тези тефтери са незаменими на семинари, конференции, бизнес пътувания, работни срещи, бизнес-обучения, при преговори с клиенти. Лесно се събират в джоб, папка, портфейл.

Качествено изработен бележник, тефтер подчертава корпоративния стил на компанията и ще бъде дългосрочна реклама.

Фирмените тефтери, бележници се състоят от обложка, среда и подложка (основа). Те се различават по размер и вид на използвания материал. Обложката може да бъде изработена от офсетова, с матирана или дизайнерска хартия. При производството на бележници за средата обикновено се използва офсетова хартия с плътност 80-115 гр/м². За корицата, обложката – хромова хартия с мат или гланц покритие 250-300 гр/ м². За задната обложка, подложката – опаковъчен картон с едностранно или двустранно покритие – 250 г/м2. За лицето и гърба понякога се използва и пластмаса.

За по-голяма икономия при производство на бележници, средната хартиена част се изработва в един-два цвята. Обложката може да бъде изпълнена с пълноцветен печат. Броят листи – 25, 50, 80, 100.

Интересно е да се използва за гръб магнитна повърхност. Такъв материал дава възможност за лесно фиксиране на бележника на всяка метална повърхност.

Бележник по ваш дизайн!

Бележник по ваш дизайнРазумният брандинг днес се превръща в изключително важен път за развитие на всеки бизнес. Производството на бележници с логото на фирмата, компанията е добра стратегия, която позволява да се повиши популярността, разпознаваемостта на марката. Най-често рекламните продукти се изработват достатъчно ярки, а в задната част е разположена информация и данни за контакт с фирмата. Възможно е създаването на дизайн на вътрешните листи с ненатрапчиви реклами на услугите или стоките.

Удобно изготвяне на фирмени бележници по поръчка

Когато фирмата започне да цени собствената си марка и клиентите стават все по-лоялни към рекламните предложения. Изработката на фирмени тефтери и бележници по поръчка е добра възможност да покажете грижа за клиентите. Това е един от начините за взаимно изгоден маркетинг.

Дизайнът на рекламните материали може да бъде напълно произволен. Оформлението се разработва в съответствие с корпоративните цветове на фирмата, предпочитания за шрифт и изображения. Печатът на бележници с лого е възможност при малки разходи да направите ефективна кампания за поддържане интереса на постоянните клиенти.

Фирмени тефтери и бележници като подарък

Много марки използват различни стратегии за производство на сувенирни продукти. Тефтерът може да се окаже едно от тези решения. Можете да поръчате бележник на спирала с логото си без да инвестирате много пари, подарявайки го на редовните си купувачи или посетители. Всеки път, записвайки нещо в бележника, клиентът ще си спомня за вашите услуги, продукти, а доверието и лоялността към вас ще нарасне.

3 Responses to Фирмени бележници
  1. Петя Деянска 22.02.2018 в 15:42 Отговор

    Здравейте,
    Бихте ли ми предоставили информация,възможно ли е изработването на два тефтера със стандартен размер. Единствено логото на фирмата е необходимо да бъде изписано на корицата.
    Благодаря предварително

  2. Кристиана Николова 22.03.2020 в 01:12 Отговор

    Здравейте, бих искала да си направя тефтер с мой дизайн. Ще може ли да ми кажете на каква цена са?


[top]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *