23 юни 2024
23 юни 2024

постер

0 Comment

На сайта попаднах случайно, когато търсех помощ за предпечатна обработка на постер. Бях притеснена, защото разполагах с много малко време. Г-н Агопян се отзова, въпреки, че беше празничен ден. Веднага се ориентира в задачата и я изпълни изключително професионално за броени часове. Много сме му благодарни. Препоръчваме сайта на всеки, който има нужда от предпечатна обработка.
Ще останете много доволни.

06 дек. 2020
6 декември 2020

Изключително точен

0 Comment

Арам е изключително точен, изпълнителен и отговорен професионалист. Уникално сериозно отношение към работата!

Много съм доволна и силно препоръчвам работата с Арам!
Изключително професионално изпълнение! Коректен, точен, бърз, креативен, с фокус върху нуждите на клиента.

07 апр. 2018
7 април 2018

Късмет

0 Comment

Намерих Арам Агопян чрез неговия блог в труден за мен като издател и автор момент. Налагаше се да достигна по-висок стандарт за графичен дизайн и илюстриране на учебника ми по Философия за 9. Клас.

Арам Агопян е не само майстор на дизайна, но и разбран, отворен и диалогичен партньор, с който се работи леко. Той е точен в сроковете, спазва и надраства изискванията на своя клиент.

26 мар. 2017
26 март 2017

Качество

0 Comment

Корицата, която Арам Агопян ми направи, не само оправда, но и надмина очакванията ми. Получих качествена услуга на конкурентни цени и в оптимални срокове! Благодаря! Ралица Дечева

14 мар. 2017
14 март 2017

Впечатлен

0 Comment

Впечатлен съм от невероятния професионализъм на Арам Агопян. Изпратих му текста на пиесата си „Битката на Хортензий“ и за много кратко време, без насочващи идеи от моя страна, получих от него великолепна корица. С радост установих, че духът на пиесата ми се е вселил в нея. А това е най-доброто нещо, което може да се случи с облика на една книга, когато потегля към читателя. Благодаря ти, Арам! На добър час със следващите ти проекти!

28 дек. 2015
28 декември 2015

Бързина и креативност

0 Comment

Бързина и креативност – това са качествата, които отличават Арам в неговата работа. Умее да вниква в проблемите на клиента, изслушва те с внимание и разбиране и предлага решения, които точно пасват на твоите нужни.

Да се работи с него е истинско удоволствие!

28 дек. 2015
28 декември 2015

Коректен!

0 Comment

Изключително съм благодарен на Арам Агопян, който направи мега якия дизайн на опаковката на нашия продукт и също така спомогна за нейното отпечатване.

Горещо го препоръчвам за работа по ваши проекти!