Фирмената, корпоративна бланка

Дизайн и разработка на фирмена бланка, формуляр

Фирмената, корпоративна бланка или формуляр са една чудесна възможност за повишаване престижа на вашата фирма, независимо от формата на собственост, числеността на персонала, вида дейност и продуктите, услугите ви.

По същество това е визитна картичка, лице на организацията, марката ви и уникална възможност, за да се създаде индивидуален и наистина интересен, стилен имидж на фирмата, компанията. И обратно, небрежно направен документ, създаден непрофесионално, може необратимо да навреди на вашия имидж и репутация.

Разработването на корпоративна, фирмена бланка или формуляр е добре да се довери на специалист. Графичен дизайнер, който задълбочено и старателно ще създаде оригинален, индивидуален визуален образ за вас и клиентите ви. Това е труден, творчески процес, който изисква висок професионализъм и задълбочено познаване на предметната област.

Професионално създаденият и изработен фирмен формуляр, бланка трябва:

  • да отразява правилно вида дейност, сферата на организацията, дружеството, марката ви;
  • да е в състояние да обезпечи разпознаваемостта на фирмата, нейните продукти и услуги;
  • да допринесе за създаването на потенциални клиенти и партньори по един положителен и запомнящ се начин.

Дизайнът на фирмена бланка се извършва в единство със създаването на корпоративната идентичност или стил в рамките на една и съща дизайнерска концепция.

Дизайн на фирмена бланка

Визуалното впечатление, което може да предизвика една фирмена бланка в клиент на компанията или в потенциален такъв, може да бъде по-силно, отколкото впечатлението от проведен телефонен разговор с управителя (мениджъра) или дори лична среща.

Освен фирмените бланки, формуляри има още множество печатни (полиграфични) и сувенирни продукти, които изискват фирмен дизайн като част от корпоративната, фирмена идентичносткалендари, бележници, визитни картички и други.

Аз, като графичен дизайнер, имам опит в създаването, разработката и предпечата. Винаги съм готов да ви помогна в решаването на подобни проблеми или в създаването на Вашите фирмени бланки, формуляри.

Обадете се, пишете ми и ние заедно ще създадем уникален и неповторим фирмен стил, корпоративна идентичност на вашата организация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *