Дизайн на новогодишни картички

10 идеи за дизайн на новогодишни картички

Коледа и Нова година наближават, много от нас купуват подаръци за близки и любими хора, украсяват дома си и се пекат празнични сладкиши.

 Обикновено за едно нещо си спомняме в последния момент – да изпратим коледна или новогодишна картичка. В бързината по подготовката на празниците нямаме време да обикаляме и търсим картички.
За да ви спестя време и енергия, предлагам 10 различни концепции за дизайн на коледна/новогодишна картичка, които ще ви вдъхновяват за оригинално поздравление.

И така, нека да видим.

Бъдете непредвидими

непредвидими

Тази празнична картичка е малко нетрадиционна. Тя не се придържа към стандартната коледна червено-зелена цветова палитра, а вместо това използва син и розов цвят. Тук няма дори типична празнична тематика, вместо това – само леки намеци.Свежо и неочаквано.

Поиграйте с илюстрациите

илюстрациите

Елегантен ръкописен шрифт заедно със симпатични илюстрации на деца. Децата винаги украсяват и засилват празничното пожелание.

Не усложнявайте

не усложнявайте

Картички като тези са добър пример за нещо различно от стандартното. Илюстрации и ръкописни надписи в еднаква цветова палитра, образуващи серия от поздрави. И в същото време всеки от вашето обкръжение може да получи уникална картичка. Чудесен начин да покажете на хората, че те заемат специално място в живота ви.

Графичен стил

графичен стил

Простата, но уникална графика на тази поздравителна картичка предлага интересен ретро стил. Наслоение на червена и синя боя образува контраст и помага да се избегне повторяемост на модела.

Използване на снимка

използване на снимка

Такава картичка наистина е уникална. Всички фигури на нея са снимки на едни и същи двама души, което добавя особен колорит.

Елегантно докосване

елегантно докосване

Този дизайн е изключително елегантен. Фин рисунък се използва не само на пощенската картичка, но и на плика. Контрастът между черната картичка и бял плик изглежда много ефектно и излъчва класа.

Създаване на прости илюстрации

прости илюстрации

За да изненадате някого, не е необходимо да създавате причудливи илюстрации. С помощта на бърза и проста графика може да се постигне супер ефект. Вижте: проста графична шапка на Дядо Коледа се откроява на фона, а силната сянка придава триизмерност. Добавка от малко по-причудливи букви помага за постигане на баланс.

Добавете блясък

блясък

Кой не обича блясък в навечерието на празниците? На тази картичка има шишарки от красиво златисто фолио. Приглушен фон отделя още повече ярката илюстрация.

Използвайте метафори

метафори

Празничната картичка изобразява дядо Коледа с неговата пословична червена торба, пълна с подаръци. Надпис на чувала „празнично настроение“ предава основната идея на дизайна.

Използвайте буквални образи

буквални образи

Топли празнични пожелания заедно с детайлни илюстрации на уютни плетени фрагменти са в основата на тази картичка – асоциация с топли шалове и пуловери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *