Цялостна фирмена идентичност и стил

Цялостна корпоративна идентичност

Разработването на фирмена идентичност – това е създаване на визуален имидж на фирмата и определяне концепцията на рекламната, фирмената, сувенирната и печатната полиграфическа продукция. Ефективността на фирмения стил зависи пряко от компетентното изпълнение, което изисква специалист с определен опит в разработването на корпоративен дизайн.

Забравете за сивите, безлични, еднакви образи!

Аз ви предлагам да въплътите идеите си във форма, способна не само да привлече потенциалния потребител или клиент, но да го омагьоса, очарова и обвърже завинаги.

„По външния вид не съдят само най-непроницателните хора“

е отбелязал Оскар Уайлд, подчертавайки факта, че първото ни впечатление до голяма степен влияе на общото мнение.

Наистина, фирмената идентичност е неделима част от имиджа и най-важният инструмент за популяризиране на компанията. Именно „по опаковката“ клиентът забелязва и оценява фирмата на първо място. На всяка известна марка, ако махнете етикета и логото, тя ще загуби идентичността си и ще се превърне в обикновен продукт. За да продавате успешно трябва да „опаковате” стоката или услугата си, да я направите разпознаваема и привлекателна.

Какво включва в себе си фирмената идентичност?

Фирмената идентичност включва:

  • Изработването на привлекателен и информативен уеб сайт
  • Лого на компанията и продуктите
  • Фирмена цветова палитра
  • Индивидуален и разпознаваем шрифт
  • Печатни материаливизитки, календари, бланки, сувенири и т.н.

Цялостна корпоративна идентичност

Съгласуваността и единството на всички тези компоненти образуват цялостния образ, който трябва да бъде уникален и оригинален. И кой казва, че сериозният фирмен стил трябва да бъде в черно-бели тонове, развлекателните сайтове трябва да са пъстри и да дразнят зрението, а разкошните лилави нюанси се харесват само на хора с нисък коефициент на интелигентност?

Долу стереотипите!

Когато работя с уникални клиенти, то значи, че фирмената идентичност на всеки от тях е уникална.

Вкус, мярка, смисъл, заложени във всеки елемент от фирмената идентичност – всичко това създава образ, който да не се бърка с никой друг. Бизнес, който се различава със своя стил, ще спечели.

Поръчайте създаване на вашата фирмена идентичност и стил и аз ще се погрижа да получите качествен имиджов продукт в срок!

Ще ви помогна да бъдете себе си!