Философия за 9 клас

Намерих Арам Агопян чрез неговия блог в труден за мен като издател и автор момент. Налагаше се да достигна по-висок стандарт за графичен дизайн и илюстриране на учебника ми по Философия за 9. Клас.

Конкуренцията в бизнеса с учебници е огромна, властват монополни компании и малкият издател трябва да изпъкне с безкомпромисно качество и равнище.

Имах късмет

Арам от първия разговор разбра ситуацията, оцени възможностите и разбра моите виждания за обогатен графичен дизайн с приятен пълноцветен вид, видове уроци, множество типове текст, илюстрации, задачи, тестове и игри.

Арам Агопян е не само майстор на дизайна, но и разбран, отворен и диалогичен партньор, с който се работи леко. Той е точен в сроковете, спазва и надраства изискванията на своя клиент. Цените са му конкурентни и се определят в диалог.

Предложеният проект ме удовлетвори и надмина очакванията ми. Дизайнът се получи подреден, но и раздвижен; цветен, но не шарен; богат на илюстрации, но не претрупан с тях.

Кориците на учебника и учебната тетрадка станаха комуникативни, приятни и изразяващи диалога в клас и яркото присъствие на ученика-тийнейджър с неговото творчество.

Ресурсите за електронния учебник и учебна тетрадка бяха изработени допълнително, със същата вещина и без компромис към качеството.

Арам Агопян създава реклами, разбира от уеб-дизайн и може да ви консултира за вашия успех!

От Сергей Герджиков, управител на издателство „Екстрем“
(Професор в СУ, доктор на философските науки и автор на серия  учебници по Философия и множество други книги.)

Април 2018

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *